фон коледен 2

Органична козметика JMF – Италия

30 мин. – цената варира

JMF терапия за лицеТова не е просто козметика – това е свежест и младост от природата.
Базирана на естествени плодови киселини и етерични масла, това е нов живот за вашата кожа. Още след първата процедура избледняват трайни пигментни петна, премахват се несъвършенствата, тенът се изравнява, фините бръчици се запълват. Кожата ви ще бъде регенерирана, подхранена и свежа. След още няколко процедури резултатът е трайно подмладена и сияйна кожа. Към процедурата може да закупите древен крем за лице от серията JMF за вашия тип кожа, което ще удължи  ефекта.

Трайно подмладяване на лицето с Isogei от VIP Italia

30 мин. 30,00 лв./сеанс

Предизвиква изотонични контракции на дъвкателните мускули, като възстановява техния тонус и мускулен обем до състоянието на най-ранна възраст. Курсът от 10-15 процедури дава възможност за пълно премахване на отпуснатите бузи, резултат на възрастта. В областта на шията и деколтето функцията Isogei премахва двойната брадичка, предотвратява увисването и оттам ранните бръчки по тези проблемни участъци. Възстановява се структурата, обемът и еластичността на кожата. Подобрява се микроциркулацията в епидермиса и клетките се обновяват по-бързо.

Микроблейдинг и поставяне на мигли

2 часа/процедура, цената варира

Вежди и миглиМикроблейдинг е специална техника на татуиране, която придава естествен и красив вид на веждите чрез пълна имитация на естествения растеж на косъма. Веждите, направени посредством този метод, изглеждат леки и естествени, а очите стават по-изразителни и красиви. Прилагаме и най-съвременната технология за поставянето на мигли косъм по косъм. Тези две процедури постигат не само моден визуален ефект. Те възстановяват оределите и изтънели от възрастта вежди и мигли, така че лицето да възвърне младежкия си вид.

фон между сектори
фон между сектори