JMF terapy
Успешно завършила академията на JMF
Калинка Йорданова, сертифициран терапевт от академията на JMF Cosmetics

JMF COSMETICS ITALIA – различният иновативен подход към здрава, млада и перфектна кожа. JMF се ражда от идеята за създаване на продукти и услуги, обединени от три фундаментални характеристики: Реалната полза, получена от ефективността; Простота при използването за улесняване работата на професионалистите и клиентите; Високо качество на всеки отделен елемент, което не оставя нищо на случайността, от формулировки до рекламни съобщения. Три характеристики, които отличават JMF от други марки, защото ЖЕНАТА наистина е в центъра.

През април 2018  завърших академията и получих сертификат за работа с органичните продукти на компанията. В Холистичен център „Божествена“ – Благоевград, може да получите висококачествено обслужване, компетентна помощ и иновативна козметична терапия за лице и тяло JMF.

 

Философията на JMF Cosmetics

 

 

Giulio-Lorenzetti
Джулио Лоренцети, създател на марката JMF

Giulio Lorenzetti  е основател на BEAUTY PROGRESS и създател на марката JMF. Роден и живял в света на естетиката благодарение на майка си и престижния  Istituto in Gallarate. Той посещава Естетичното училище BCM и след това  l’Istituto Ortopedico Galeazzi в Милано. По принцип, цял живот е живял в света на професионалната естетика. Джулио иска да излее повече от 30 години опит в природната козметика с голямото желание да даде на света на професионалната естетика нещо наистина ново, качествено и престижно.

„Във „Философията на JMF“ Жената е в центъра на нашите мисли, казва той. Тя е наша мисия, няма изключения. Козметика за жена с всички нейни нужди и крайна клиентка с очакванията си за висококачествени и очевидни резултати. Това, което може да изглежда магично, всъщност е възможно без отвари и фалшиви обещания. Просто повярвайте – природата ни е дала всичко! … И разберете какво JMF има в за вас при вашият козметик или в магазина!“

Брандът JMF

Брандът JMF
За проблемна кожа, за заличаване следите от стареене, за регенерация и подмладавяне на вашето лице, потърсете в Холистичен център „Божествена“ – Благоевград, ул. Даме Груев 27, ет. 1, професионална грижа с органична терапия от:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *