Калинка Йорданова

Казвам се Калинка Йорданова, прилагам акупунктура и лечебни практики от 15 г.

Живея и работя в Благоевград. Завършила съм Професионален колеж по спорт – БИО ФИТ, след това магистратура в Национална спортна академия – София. В НСА специализирах акупунктура при проф. Зоя Горанова. Имам освен правоспособност за треньор, съдия и преподавател, и множество международни участия и сертификати за лечителски практики и степени на инициация. Посветих се на профилактика на здравето, защото хората имат нужда от алтернатива, за да опазят себе си жизнени и работоспособни. Комбинацията от древни и иновативни методи за лечение и профилактика дават удивителни резултати.

Практикувам източни лечебни практики, използвам и иновативни технологии, за да живее човек пълноценно и без болка

Практикувам източни лечебни практики – акупунктура, акупресура, моксотерапия, вендузи, кристалотерапия, ароматерапия, различни видове масажи, вкл. професионален бебешки масаж. Но развивам непрекъснато знанията и уменията си чрез допълнителни обучения и семинари. Така включих в практиката си и най-съвременни италиански технологии за профилактика на здравето, за забавяне процесите на стареене, за естетика и привлекателност.

Моята цел е: Комплексна грижа за профилактика на здравето, за естетична визия и добро качество на живот за всеки човек

В този сайт ще откриете най-подходящата за вас терапия, съвети за профилактика на здравето, полезна информация за здраве и красота. Тук е моето предизвикателство към вас – Ваш е личният избор и отговорност към собственото ви здраве, за естетична и привлекателна визия! Профилактика с подходяща терапия ще ви държи далеч от фармакологията и остарелите  разбирания за човека като сбор от биологични части, при което едно лекуваме, друго разболяваме. Холистичният подход към здравето търси причините за заболявания и увреждания далеч преди те да са се проявили във физическия план. Той се базира на емоционалната и енергийна физиология на човека, начинът му на мислене, светоглед и навици. Когато човек поиска да се промени, нищо не може да му попречи. Начините са много, а резултатът е осезаем и качествен. Вземете решение и го следвайте упорито – промяната е вътре, а не извън вас.

Холистичен център „Божествена“ ще намерите на адрес:

Благоевград 2700, ул. Даме Груев ​27, 1 етаж, на алеята в парка край реката, срещу АУБ.

За записване: 0894 406 501

Красотата отвън идва от здравето вътре във Вас!
Изберете и изпълнете своята пълна промяна, сега!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *