Природата ни е дарила с ценни масла и есенции, които да превръщаме във високоефективни продукти за естествено здрава, сияеща кожа. Основните съставки на PRIMAVERA са най-висококачествени масла от семена, базови масла и етерични есенции. Всеки продукт обещава адекватна грижа за кожата с ползите от сертифицирани органични масла. Десетилетия опит и цялостно познаване на лечебните свойства на растенията са включени в органичните козметични продукти на компанията. Богати на ободряващи, защитни и лечебни растителни сили, те докосват тялото, ума и душата.

 

СИНЕРГИЯ ОТ ПРИРОДАТА

 

Няма компромис относно качествотоОще от самото начало на разработването на нов продукт „Примавера“ създава синергия с растения, съчетани в подкрепа на специфичната грижа за кожата. Само пълното растение с всичките му активни и жизненоважни вещества може да има холистичен ефект. В сърцето на всеки  органичен и естествен козметичен продукт са натурални, органични растителни масла и чисти етерични есенции.  Техните естествени активни съставки дават на кожата много специална жизненост.

 

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ЛЮБОВ КЪМ КОЖАТА ВИ

Kennenlern- & Reiseset Feuchtigkeitspflege
Подаръчен комплект грижа за кожата

 

Грижата за себе си означава повече от просто да използвате правилните продукти за кожата. Като обичате и оценявате себе си, откривате собствената си уникална красота. Всички продукти за грижа за кожата и тялото PRIMAVERA работят синергично. Естествено се допълват, дори когато изберете продукти от различни диапазони. Това ви улеснява да намерите идеалната комбинация от формули и аромати. Така  задоволявате уникалните нужди на вашата кожа, индивидуалния режим, настроение и начин на живот.

 

„Когато започнахме ароматерапията преди повече от 30 години, много хора просто смятаха, че сме мечтатели. В същото време, светът се е променил много: `Bio` е в устата на всички и PRIMAVERA марка, която играе важна роля заедно с международните имена като Adidas, Marklin или Порше“ – казва доволна съоснователят и съсобственик Уте Леубе -PRIMAVERA в момента продава своите продукти в 32 страни“.

 

УТЕ ЛЕУБЕ И КЪРТ ЛУДВИГ НЮБЛИНГ ИМАТ МИСИЯ

 

Уте Лойбе и Кърт Лудвиг Нюблинг, съ-учредители
Уте Леубе и Кърт-Лудвиг Нюблинг, съучредители

„Нашата дългогодишна цел, като съоснователи на PRIMAVERA, е нашата отдаденост за отговорно отношение към планетата. Устойчивото производство и етично култивиране на девствени качества в нашите естествени продукти по-добре ни свързват с природата. Всичките ни решения се основават на убеждението, че чистата природа е източникът на перфектен баланс и хармония.
Поради това PRIMAVERA е внимателна към  ресурсите на нашата планета, към които се отнасяме с голяма грижа и уважение.“

 

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

 

Нашата философия се основава на разбирането, че холистичната концепция за здраве и красота балансира тялото, ума и душата. Резултатът е по-добро благосъстояние и жизнен статус. Благодарни сме да използваме нашите експертни познания и над 30-годишен опит с растения, ароматерапия и естествена козметика като източник на вдъхновение за другите. Споделяйки нашата обща любов към природата и човечеството.
Primavera – богинята на пролетта – е нашият знак на качество, представляващ чисти, естествени продукти, справедливи търговски практики с нашите органични партньори и уважение към хората и планетата „.

Подписи Ute Leube и Кърт Лудвиг Нюблинг

 

 

PRIMAVERA Е НОСИТЕЛ НА НАГРАДИ И ЗА 2018

 

GREEN BRAND AWARD
Наградата GREEN BRAND AWARD

От 2013 г. до сега за трети път PRIMAVERA получава известната награда GREEN BRAND AWARD. Международната организация „Зелен Бранд“ потвърди, че компанията е успяла да подобри резултатите си с 6% в сравнение с миналата година. Успешното енергийно отпечатване и засиленият ангажимент за повишаване на осведомеността за околната среда в частност, допринесоха за класирането й тази година.

 

PRIMAVERA
Наградата „Марка на века“ във Франкфурт

На всеки три години в „Кой Кой е“ традиционно немски компании се награждават с „Германски стандарт – марки на века“. На празничната премиера на 15.11.2018 PRIMAVERA отново беше почетена като „Марка на века“във Франкфурт. Журито бе особено впечатлено от безкомпромисната „зелена“ стратегия на компанията. Отразява се не само в продуктите за грижа на кожата, но и в използването на суровини и в сътрудничество с партньорите по биологично земеделие по целия свят.

 

гора медицинаИнтересът към здравето и имунитета нараства и в Русия. Онлайн порталът WeGreen.ru, връчва наградата „Най-добра марка натурална козметика на руския пазар ‘2018“. С това насърчава здравословния начин на живот и разумното потребление. По-специално, популяризират естествените и устойчиво произведени продукти с идеално органично качество. Наградата се подкрепя от Министерство на здравеопазването, което има представители в журито. На 8.11.2018 наградата в категория „Най-добра марка за естествена козметика“ отиде в PRIMAVERA.

 

 

В естетичен център за красота и холистично здраве „Божествена“ прилагаме оригиналните немски масла на Primavera. За грижа за кожата като  масажни масла или като ароматерапия. Чрез тях  ще попиете енергия от природата – ще възстановим вашата жизненост. Ще подобрим състоянието на кожата, трайно ще прогоним стреса, ще подобрим съня ви и настроението ви. А колко жива, сияйна, гладка и еластична ще блести кожата ви… ммм.

Заповядайте и се насладете на удоволствие и хармония с ароматен масаж!

Очакваме да резервирате час още днес!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *